Alla inlägg under mars 2008

Av Miss Miller - 3 mars 2008 11:48

Ha, denna dag började som ett stort skämt... Skottade skit, släppte ut Sally, Pepper och ja sen började hvetet på ren svenska... Pepper ska ju alltid rulla i snön på morgonen, som alltid slängde han ikull sig men han missbedömde denna gång och la sig för nära staketet vilket resulterade i att han rullade in i staketet och rev med sig hela hage i princip när han upptäckte sitt misstag och tog till flykten... Detta resulterade i sin tur att lilla Sally helt plötsligt kom in i Peppos hage... Gah! Nåja snuttan e ju klok som en gammal schäfer så hon stannade snällt i den trasiga hagen... Peppo han drog järnet till travisarna och började spela cool... In me Peppo i stallet, laga hage, ut me Peppo i hage, in i stallet och hämta Simsa. Stopp! Hästarna har rymt! Shit! Ut och jaga rätt på både Sally och Peppo... In me dom i stallet, laga hage, ut me dom igen... Peppo åkte in i en annan hage som är mycket högre med betoning på typ 1,60m... Nu håller sig f*skapet i hagen förhoppningsvis...


Nåja sen tog jag en lugn tur me Gor och samlade krafterna för dagens fortsatta bravader :-)


Finska spetsarna mår prima, dom e dom ända som inte gjort otyg idag :-)


Nu ska sovas en stund efter nattpasset...


Ciao från vinterland.

Av Miss Miller - 2 mars 2008 06:47

Man blir både beklämd och skogstokig! (iaf jag)


Läste detta på buke nu på morgonen...


(GT)
En häst som stod instängd i en källare har tagits om hand av polisen i Falkenberg. En kvinna i 30-årsåldern är misstänkt för djurplågeri.

http://www.gt.se/nyheter/1.1068086/polis-hittade-hast-i-kallare


Ojoj...

Av Miss Miller - 1 mars 2008 06:44

Två djurskyddsinspektörer möttes av en förfärlig syn när de på onsdagskvällen besökte en hästgård. Fem hästar fick avlivas på stället och tre tvångsomhändertogs.


http://hd.se/helsingborg/2008/02/23/synen-som-moette-inspektoererna/


Man blir fly förbannad!

Ovido - Quiz & Flashcards