Alla inlägg under mars 2009

Av Miss Miller - 25 mars 2009 10:58

Jisses vad tiden bara rasar iväg på dagarna, har inte hunnit vara in här på vääldigt länge nu...


Här uppe i norr lyser solen och snön börjar sakta men säkert tina bort. Hundarna ligger och solar i snön och njuter av värmen, hästarna sover ute i solen och njuter dom med. Fåglarna sjunger på morgonen och det känns plötsligt som att hela världen vaknar efter den långa vintervilan. Nalle mår nu bra efter allt som varit efter op av tonsillerna försöker få upp honom i vikt men det tar lite tid. Lizzie har börjat bli en riktigt lydig tjej som tillbringat helgen lös ute i stugan utan minsta försök att rymma. Var med Bruno och Nalle hos Åke N i fredags för att få lite hjälp med detta gruffande som bara blir värre. Nalle blir osäker på vad Bruno är ute efter när Bruno blänger och gör utfall mitt som det är, har kännts rätt hopplöst här ett tag faktiskt. Men nu är det hårdträning och grindar nere då det inte går att lita på grabbarna grus. Nalle ser inte åt Bruno om han inte måste, lägger sig helst med ryggen mot honom... Problemet är att Bruno är så osäker och lite dålig på att läsa signaler från kompisarna så hipps vips i leken blir han förbannad. Flaggar konstant och reser även ragg när han har något i munnen. Blir det inte bättre tills jag ska tillbaka till Åke om tre veckor måste jag tyvärr fatta ett svårt beslut då detta håller på barka åt skogen. Hoppas att träningen ska ge resultat så håll gärna en tumme.


Nisse, ja underbara Nisse han mår toppen. En spricka kvar på höger bak annars är det nästan helt borta i karlederna. Har börjat ge honom ett fodertillskott som jag köper hos atg-kliniken, mycket nöjd med det. Är väldigt fin i träningen och positivt inställd till allt vi hittar på. Gick intervaller i lördags, tre i trav och tre i galopp. Dunderfin känns han, hade 77 i puls när vi kom in. Önskar att han ska komma lite lägre men det kommer väl så sakteliga. Galoppen ökar ju på flåset en hel del. Han blåste inte när vi kom in utan var helt sjövild och tyckte nog att vi kunnat träna lite mera :)


Lilla Sally har blitt enorm om sin lilla mage, måste vara ett monster där inne i magen alt en massa vätska. Hon mår jätte bra iaf, längtar efter henne...


Nä nu hinner jag inte skriva mera, ska försöka hinna mer ikväll...


Ciao.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards