Alla inlägg den 5 september 2008

Av Miss Miller - 5 september 2008 12:48

Igår startade Skansaflickan och Flammen Birken i Boden. Skansa var som vanligt lite tjurig (hon är en dam med mycket bestämda åsikter) och ställde och bröt en del. Galoppade en sväng men gick sedan bra och blev trea. Flammen gick i samma lopp, räcker tyvärr inte riktigt till. En jätte fin liten häst även han med en del humör. Går du på honom så galoppar han, blev oplacerad igår men skötte sig iaf.


Är trav i ske-å den 9/9. Bergamön och Fyrex ska iväg.


Kommer nya hästar, en åring efter Hallsta Lotus och så kommer Nice Light hem den 24/9.


Mentorperla har tyvärr fått lämna oss pga sina medfödda defekter bla lösa benbitar som gjort att hon hade ont i sina ben. Gick ej att operera så ägarna beslöt att det skonsammaste för Perla var att få vandra till de evigt gröna ängarna.


Mina kompisar, Lizzie och Nalle mår utmärkt. Lizzie har överansträngt sin ljuva stämma så hon är hes för tillfället men det är på bättringsvägen... Har faktiskt vart ganska skönt för öronen ;)


Har inte blivit någon jakt pga dåligt väder och mycket att göra. Nåja går ingen nöd på vovvarna, vi tränar på och sysselsätter oss med annat.


Nä om man skulle ta tag i den dära skurmoppen som väntar nu då. Ska jobba helgen och då är det lika bra att göra bort städningen nu.


Ha de!


Ciao.

Ovido - Quiz & Flashcards