Alla inlägg den 22 september 2008

Av Miss Miller - 22 september 2008 08:27

Ha nu vankas de jakt till helgen, måste erkänna att jag inte alls har någon lust just nu... Har lite mycket å hinna me för tillfället. Lilla tiken har som jag kanske nämnt vart hes under ett par veckor till och från... Igår kom rösten tillbaka... På morgon rundan lät hon som en schäfer vid den dagliga brottnings matchen, nu håller den inte riktigt igen, har ordinerat högsta möjliga tystnad men fröken anser det ej nödvändigt... Nallepalle mår prima, sitter just nu när jag skriver detta i sin röda sametsfåtölj och spanar ut genom fönstret, det är han som har vaktpasset nu ;)


Fick mitt baksätes skydd igår, eller... ja fick å fick men ni vet va ja menar... Skönt blir det och mycket lättare hålla snyggt i bilen :)


Peppo har haft hyss för sig i helgen, borde bygga han en snickarbo' dit han kan galoppa och låsa in sig när jag jagar honom me storstövlarna i fullt sken ;) Han har iaf sysselsatt sig me att hoppa över hagen varje morgon, trots hö och vatten i hagen... låter nästan som bröd å vatten ;)

Han vill nog komma igång och hoppa igen skulle ja tro... Men jag har ju anmält till Hickey i december så då ska vi gå i en unghäst grupp om jag får som jag vill, sen ska vi debutera i april är det tänkt... Alla tycker jag e fjantig me lilla Peppo men det tar tid att stärka upp honom och jag vill förbereda ordentligt... Han ska inte fara runt banan som en tjock gammal nordis och vara halvdö' innan mål... Hm, som att de skulle vara möjligt i Peppos skor...Nä men ni vet hur jag menar. Vill undvika skador pga för dåligt tränad häst iaf... Under hegens pass har jag fått träna mer, han har kört studs me liten matte, få se hur länge matte sitter kvar, 180 grader och rädd för spöket... Har börjat öka på träningen nu, börjar komma lite större muskler men det tar ju lite tid... Är en rolig häst som jag aldrig skulle släppa upp någon på med risk för skador på mitt samvete... Han kommer lugna ner sig så smånigom men han behöver galoppa av sig ett par månader först... Observera att han ej äter havre annat än några korn, då kan ni kanske föreställa er för hur han är när han äter lite mer havre... Ska börja ge någe annat typ kraft eller nå, ska på en shoppingrunda idag och uppgradera mig till svart bälte...


Nisse kommer ju hem på torsdag kväll, får ev hämta honom i Piteå beroende på när Gren anländer till norra delen av landet... Får se om han känner igen mig :)


Nä nu ska jag ut i det vackra vädret med mina små finska ligister...


Ciao.

Ovido - Quiz & Flashcards