Alla inlägg under september 2008

Av Miss Miller - 11 september 2008 17:47

Har löshoppat junior lite idag. Var bara hemma i hagen och aktiverade oss lite... Han sköter sig så fint, en väldigt trevlig kille att arbeta med...

Peppo och Simsa ville gärna delta men var ivriga påhejare i sina hagar ist... Detta kommer bilderna visa längre ner...

Det börjar närma sig för uppsittning i sadeln, är inte ens orolig längre för han är super att hålla på med!


Jag har analyserat starten igår, Nice Light startade ju och blev femma... Het som kokande gröt skulle man kunna uttrycka sig lite fint... Han höll för det första på att ta med sig vingen i starten såg det ut som, höll andan för att bilen skulle hinna undan innan det blev katastrof... Kommer göra en HEL del förändringar i träningen och utrustningen när han kommer hem. Han ska INTE gå barfota i varje start utan kommer balanseras om vid hemkomsten... Kommer undvika bilstart då den bara gör honom het i luvan... Kommer inte starta så ofta osv... Blev mycket inte nu da... Nåja jag hoppas att mina planer kommer till å fungera. Han ska iaf få gå dressyr när han kommer hem de första veckorna... Misstänker att det kan vara skönt för hans luva att koppla av lite... Sen väntar en hel del muskelbyggnad som delvis kommer bestå av dressyr men även annat såklart... Nä nu ska jag inte avslöja för mycke hära ;)


Bifogar lite bilder från dagens bus ;)


Ciao.

Av Miss Miller - 10 september 2008 21:47

Nice Light har startat idag blev en 5e plats och tiden 16,6ak. Utan galopp denna gång men ja trodde baske mig att han skulle ta vingen me sig i starten... Gick i dödens hela vägen tills han tröttnade lite och tillsist slutade femma...


Ciao.

Av Miss Miller - 8 september 2008 20:16

Idag har vart en riktig skit dag på ren svenska. Mammas älskade golden Harry har tyvärr vandrat till hundhimlen efter en tragisk olycka...

Av Miss Miller - 5 september 2008 12:48

Igår startade Skansaflickan och Flammen Birken i Boden. Skansa var som vanligt lite tjurig (hon är en dam med mycket bestämda åsikter) och ställde och bröt en del. Galoppade en sväng men gick sedan bra och blev trea. Flammen gick i samma lopp, räcker tyvärr inte riktigt till. En jätte fin liten häst även han med en del humör. Går du på honom så galoppar han, blev oplacerad igår men skötte sig iaf.


Är trav i ske-å den 9/9. Bergamön och Fyrex ska iväg.


Kommer nya hästar, en åring efter Hallsta Lotus och så kommer Nice Light hem den 24/9.


Mentorperla har tyvärr fått lämna oss pga sina medfödda defekter bla lösa benbitar som gjort att hon hade ont i sina ben. Gick ej att operera så ägarna beslöt att det skonsammaste för Perla var att få vandra till de evigt gröna ängarna.


Mina kompisar, Lizzie och Nalle mår utmärkt. Lizzie har överansträngt sin ljuva stämma så hon är hes för tillfället men det är på bättringsvägen... Har faktiskt vart ganska skönt för öronen ;)


Har inte blivit någon jakt pga dåligt väder och mycket att göra. Nåja går ingen nöd på vovvarna, vi tränar på och sysselsätter oss med annat.


Nä om man skulle ta tag i den dära skurmoppen som väntar nu då. Ska jobba helgen och då är det lika bra att göra bort städningen nu.


Ha de!


Ciao.

Ovido - Quiz & Flashcards